Immersive Roulette

Immersive roulette is een speciale versie van roulette waarbij er niet alleen gebruik wordt gemaakt van echte dealers, daarnaast zijn de roulette tafels ook nog eens fantastisch mooi vormgegeven. Bij immersive roulette is het bovendien ook nog eens zo dat de kogel in de cilinder telkens valt in slow motion. Op het eerste zicht mag dit dan misschien niet zo bijzonder zijn, we kunnen je alleen maar zeggen dat dit aspect toch wel een mooie meerwaarde biedt voor de persoon die immersive roulette speelt. Wil jij eveneens immersive roulette spelen, maar wil je eerst exact weten wat dit type roulette spel precies is? Twijfel dan niet langer en ontdek op deze pagina wat deze vorm van live roulette ook voor jou in petto heeft.

Vallen van de kogel in slow motion

Eén van de verschillende unieke eigenschappen van immersive roulette gaat schuil in het feit dat de kogel niet zomaar, maar wel in slow motion valt. Het vallen van de kogel in slow motion lijkt op het eerste zicht misschien slechts een kleine toevoeging, in de praktijk zet het je keer op keer op het puntje van je stoel. Het feit dat de kogel ieder ogenblik kan stoppen en dat in slow motion wordt weergegeven is absoluut een toevoeging die alle spelers zonder enige twijfel zullen weten te waarderen. Zo kan een op het eerste zicht kleine toevoeging toch een interessante meerwaarde betekenen voor alle spelers van het roulette spel.

simplevj

14 HD camera’s brengen alle actie in beeld

Een ander kenmerk van immersive roulette is dat er niet zomaar één enkele camera staat opgesteld achter de plaats van de speler. In plaats daarvan wordt er gebruik gemaakt van 14 high definition camera’s die verspreid over het speelveld staan opgesteld. Deze camera’s moeten er voor zorgen dat werkelijk alle actie in beeld wordt gebracht en dat ook nog eens in vol detail. Dit zorgt er niet alleen voor dat je kan spelen in een zeer mooie en aantrekkelijke omgeving, daarnaast komt het ook spelgevoel alleen maar ten goede. Je zal vanzelf merken dat, eenmaal je een spelletje immersive roulette hebt gespeeld, je niet snel nog niets anders zal willen, in tegendeel!

Live spelen met echte croupiers

Wanneer je er voor kiest om immersive roulette te spelen kies je voor een vorm van live roulette waarbij er aldus gebruik wordt gemaakt van echte croupiers. Deze manier van spelen levert je verschillende interessante voordelen, maar ook een niet onbelangrijk nadeel op. Het eerste voordeel gaat schuil in het feit dat deze manier van spelen tegemoet komt aan de vraag van heel veel spelers om meer realisme te combineren met een online spelletje roulette. Dit extra gevoel van realisme is perfect te realiseren tijdens het spelen van bijvoorbeeld een spelletje live roulette of live blackjack. Er is echter meer. Spelen met echte croupiers zorgt er namelijk niet alleen voor dat het algemene speelgevoel veel realistischer wordt, daarnaast kan er ook nog eens communicatie plaatsvinden tussen beide partijen. Op deze manier is spelen met echte croupiers zelfs interessant voor de beginnende speler die graag een beetje meer uitdaging wenst tijdens het spelen van bijvoorbeeld roulette, blackjack of één van de verschillende andere casinospelen.

Roulette wheel

Nadeel van spelen met echte croupiers?

Bovenstaande laat vermoeden dat immersive roulette gespeeld kan worden door iedereen en eigenlijk is dat ook wel zo, alleen dient er toch rekening te worden gehouden met een niet geheel onbelangrijk nadeel. Het spelen tegen de computer brengt voor de meeste spelers maar weinig echte druk met zich mee. Dat wordt evenwel compleet anders wanneer er wordt gespeeld met echte croupiers. Spelers willen zich dan graag extra bewijzen en kunnen het vaak niet hebben wanneer er verliezen worden geleden. Deze verliezen moeten zo snel mogelijk ingehaald worden en dat impulsieve gedrag kan je juist meer geld kosten. Dit is dan ook altijd iets waar je even bij stil dient te blijven staan.

Als je als speler waarschijnlijk nog stelt is of het nu het interessantst is om te kiezen voor gewoon live roulette of voor de immersive variant. In principe is het maar wat jouw persoonlijke voorkeur is. Veel mensen vinden het fantastisch om een spelletje roulette in HD te kunnen spelen terwijl anderen er eigenlijk niet zoveel speciaals aan vinden. Tot welke doelgroep jij behoort is uiteraard geheel persoonlijk. Het enige wat wij je kunnen vertellen is dat immersive roulette niet alleen het realisme, maar ook het algemene speelplezier alleen maar ten goede komt.