Roulette strategie

Voordat je opzoek gaat naar de beste Roulette bonussen, wil je natuurlijk meester worden in het spel zelf zodat je die bonus goed besteed! Veel mensen zijn ervan overtuigd dat een goede strategie en tactiek hiervoor essentieel is. Je zou het misschien niet meteen denken aangezien Roulette een kansspel is, maar je hebt zeker invloed op je winst en verlies. Wel moeten we eerlijk zijn: of gok strategieën daadwerkelijk effectief zijn, is nooit bewezen. Toch zweren velen erbij en achter sommige strategieën zit best logica. Geen reden om het niet een keertje uit te proberen.

Afbeeldingsresultaat voor strategie casino

De juiste tactiek/strategie

Tactiek en strategie zijn niet precies hetzelfde : er is wel degelijk een verschil. In principe is een Roulette tactiek redelijk intuïtief. Je zet in volgens een bepaald inzetschema, dat is dan jouw tactiek. Echter gaat een strategie iets dieper dan dat. Dit is echt een volledig uitgedacht en berekend inzetplan. Vaak is deze eerder bedacht en heeft die strategie dan ook al een benaming.

Je zult veel artikelen ontdekken over verschillende tactieken die je garanderen de winst binnen te halen. Trap er echter niet in: er zijn ontzettend veel misleidende uitspraken in verwerkt. Het is belangrijk dat je weet dat een bepaalde tactiek of strategie geen garantie op winst biedt.

Van Roulette strategieën zijn er nogal wat. Of de ultieme winstgevende Roulette strategie bestaat is nog maar de vraag. Volgens de echte wiskundige aanhangers zijn er geen winstgevende strategieën te vinden. Op lange termijn zul je volgens deze mensen altijd verliezen. Maar de praktijk gebeurt natuurlijk nooit volgens een strategie.

Als je een strategie gaat uitproberen moet je natuurlijk eentje kiezen met een hoge slagingskans. Inzetten op een aantal enkelvoudige nummers is dus niet waar de winst ligt, maar bijvoorbeeld spelen op rood-zwart en even-oneven wel.

Beste Roulette strategieën

Om je een beetje inspiratie mee te geven die je kunt gebruiken bij je eerstvolgende potje Roulette, hebben we onderzocht welke strategieën het populairste zijn onder Roulette spelers:

Dozijn strategie

Veel strategieën focussen zich op inzetten op rood of zwart en even of oneven. In tegenstelling tot deze opties zet je bij dit systeem in op 12 van de 36 getallen. De kans hiermee te winnen is dan ongeveer 1 op 3

Fibonacci strategie

Zoals de naam doet vermoeden is de strategie bedacht door meneer Fibonacci. De hoogte van je inzet wordt bepaald zodra je plaatsneemt aan de Roulettetafel. Je zet dan in op alle mogelijkheden waarbij je 50/50 kans hebt. Dan is het evenals inzetten op kleur, even en oneven getallen en alle getallen van 1-18 t/m 19-36.

Martingale systeem

Dit is een van de meest gebruikte en meest bekende manieren om Roulette te spelen. In geval van verlies ga je bij dit systeem iedere keer de inzet verdubbelen om te compenseren voor de voorgaande ronde. De strategie is gebaseerd op de bijna onmogelijke kans dat een serie van de zelfde uitslagen valt.

 

Parlay strategie

Dit is een makkelijke strategie waarbij je met zo weinig mogelijk handelingen een winstbedrag kan bereiken en waar je zelf bepaald hoeveel je wilt inzetten en uiteindelijk wilt winnen.

Parlori Strategie

Deze strategie is het tegenovergestelde van de Martingale strategie. Met de Parlori strategie ga je er juist wel vanuit dat series van dezelfde uitkomsten nogmaals zullen terugkomen.

Pivot strategie

Deze strategie gaat er vanuit dat een aantal cijfers vaker zullen voorkomen dan anderen. Hiermee analyseer je patronen in uitslagen en kun je jouw inzet hierop aanpassen.

Red Bet strategie

Veel Roulette strategieën gebruiken de zogeheten Red Bet inzetten. Dat betekend dat je inzet op de kleuren rood of zwart aangezien de winstkansen hierbij 50/50 zijn (de groene nul niet meegeteld).

Kolommen strategie

Deze strategie vereist een wat groter geldbedrag, maar dat zou natuurlijk ook meer winst kunnen betekenen. Je zet bij deze strategie telkens een willekeurig bedrag in op de kolommen mer een uitbetaling van 2-1. Op de tweede kolom zet je een dubbel bedrag in en op de derde viervoudig. Elke ronde verdubbel je de inzet om op deze wijze verliezen te kunnen goed maken.

One hit wonder strategie

Je kunt natuurlijk ook heel consistent vast blijven houden aan één nummer. Je wint veel als dit cijfer wint, want je krijgt 36x uitbetaald hiervoor. Het is een strategie die snel veel geld kan kosten, maar als je bij het nummer blijft wordt de kans steeds groter dat het balletje erop valt en kun je eventueel verlies terugverdienen.

We hopen natuurlijk dat je iets aan deze voorbeelden gehad hebt. Er zijn buiten deze populaire strategieën nog tientallen anderen. Je kunt er natuurlijk voor gaan om op goed geluk te spelen en geen strategie toe te passen, maar wie weet geeft het je net iets meer kans op de winst!